Svetstraktorer

En svetstraktor en det enklaste och förmånligaste sättet att komma igång med pulverbågsvetsning. Traktorn passar utmärkt för både stum- och kälförbands svetsning. Svetsmaskinens kontrollenhet är monterad i närheten svetshuvudet vilket gör processen enkelt att styra och övervaka. Det finns antal traktor varianter tillgängliga vilka alla har sina bästa applikationsområden.

Standard traktor Standard traktor

Med bra verktyg du öppnar verkligen möjligheterna i din nedsänkt bågsvetsning. En robust vagn i gjutet stål och trådmatare kropp i gjuten aluminium är gjorda för att hålla.

Twin-svets traktor / svetshuvud Twin-svets traktor / svetshuvud

Twin -svetstraktor ger ökad produktivitet utan att man behöver köpa en till strömkälla. I stället för en tjock tråd på 4 mm, kan man använda 2x2,4mm trådar istället och därmed få ökad insvetstal.  Man fortsätter att använda samma omriktare och kontrollenhet, men byter bara trådmatningsmekanisken till 2-tråd varianten, twin. Förmånlig sätt att öka produktivitet.

Mini traktor Mini traktor

Vill man ha en "bärbar" traktor, då är detta rätt alternativ. Mini traktorn tar 15 kg spolar och träddimensioner upp till 2,4 mm.

Traktor med 3 hjul Traktor med 3 hjul

Traktorn med 3 hjul är bäst anpassad för svetsning av invändiga rundsvets eller förband med radie.